MaxDecor

designer of interior solutions


maxterm  ltd

​Vitex интериорни бои

Vitex Primer - Грунд

​Полупрозрачен, водоразтворим грунд, на базата на 100% акрилни смоли. Използва се като основа за водоразтворимите бои на VITEX (латексови, акрилни, циментови, relief, и други). Осигурява изключително лесно нанасяне и нисък разход. Подобрява външния вид, повишава покривността, адхезията и устойчивостта на финишната боя. Подходящ е и за грундиране на алкални повърхности, които импрегнира и стабилизира. Практически без мирис по време на нанасяне, тъй като не съдържа амоняк.

• 100% акрилен
• Отлична адхезия
• Подобрява качествата на финишната боя

РАЗЦВЕТКИ
Полупрозрачен.

Висококачествена интериорна емулсионна боя, разработена на база на съполимерни смоли PVA-VEOVA. Осигурява висока покривност и изключително нисък разход. Проявява отлична устойчивост на често миене. Разнася се много добре. Образува гладка, матова повърхност. Vitex Classic може да се използва върху повърхности от всякакъв материал след подходяща подготовка. Боята е практически без мирис по време на нанасяне, тъй като не съдържа амоняк.

Vitex Satin е луксозна сатенена емулсионна боя за интериорни повърхности. Нанася се върху шпакловани повърхности, мазилки, бетонни повърхности, гипсокартон и други. Има много добро разнасяне и създава ефект на кадифена текстура на боядисаните повърхности. Осигурява висока покривност, изключително нисък разход, висока степен на белота и отлична устойчивост на често миене, на миещи препарати и на пожълтяване от въздействието на дим.

Грундът за гипсокартон е водоразтворим акрилен грунд за вътрешна употреба, с отлична запълваща способност, предназначен за грундиране на повърхности от гипсокартон, мазилки, бетон, шпакловани повърхности и други. Благодарение на своята висока запълваща способност, продуктът се поема еднакво от гипсокартона, фугиращия материал и другите подлежащи на боядисване повърхности. Нещо повече, грундът заличава напълно евентуални нееднородни участъци по хартиената повърхност на гипсокартона. Финишното боядисване на повърхности, грундирани с Грунд за гипсокартон, с всички видове декоративни водоразтворими боя, осигурява безупречна и еднородна финишна повърхност, още при нанасяне на първия слой. Продуктът е практически без мирис по време на нанасяне.

• Отлична запълваща способност
• Заличава напълно нееднородните участъци по повърхността на гипсокартона.

РАЗЦВЕТКИ:
Предлага се в бял цвят.

Висококачествена, емулсионна, екологична - антимикробна боя, предназначена за интериорни повърхности, сертифицирана от Висшия съвет за присъждане знака за екомаркировка (ASAOS - Гърция), съгласно критериите на Съвета за присъждане на знака за екомаркировка на Европейския съюз, а също и от Industrial Microbiological Services Ltd Registered in England за своето хипоалергично – антимикробно действие, в съответствие с стандарти BS 3900 (Part G6) и ISO 22196 : 2007. Боята е без мирис по време на нанасяне, тъй като не съдържа амоняк или каквито и да е други опасни вещества, като например ароматни въглеводороди, свободен формалдехид, тежки метали или алкилфенолетоксилати. Vitex Eco осигурява висока покривност, изключително нисък разход и отлична устойчивост на често миене и на неблагоприятни атмосферни условия. Може да се използва върху подходящо подготвени повърхности от всякакъв материал.

Емулсионна екологична боя за обща интериорна употреба. Притежава висока покривност и нисък разход. Разнася се много добре. Образува гладка, матова повърхност. Боята е почти без мирис, тъй като не съдържа опасни вещества, като ароматни въглеводороди, амоняк, свободен формалдехид, тежки метали или алкилфенолетоксилати. Продуктът е сертифициран от Висшия съвет за присъждане на знака за екомаркировка (ASAOS - Гърция), съгласно критериите на Съвета за присъждане на знака за екомаркировка на ЕС.