MaxDecor

designer of interior solutions


maxterm  ltd

Ефект и съвременен стил, дори по-истински, с площ от безкрайни цветове и нюанси: топло, светло и тъмно. Ръст стайл обикновено се използва в най-високия клас дизайнерски среди, които искат да съчетаят и откроят тяхната изключителност с невероятна елегантност.


РЪСТ СТАЙЛ


Кортен ефект, съвременен, стилен, истински, с гама от различни, преливащи се един в друг цветове и нюанси.
Дизайнери и архитектите, използващи Ръст стайл, търсят и успешно подчертават неподражаемия стил, ексклузивност и спираща дъха елегантност на това декоративно покритие. Те използват неговия постепенно променящ се от черно-кафяв към кафяво-виолетов цвят, за да подчертаят контрастите на цветовете и материалите.

Ефекта на патинирана стомана е позната на архитектите от 60-те години на миналия век. Преди това тя е била използвана за производство на железопътни вагони, които не е можело да бъдат третирани с антикорозионни покрития. В настоящият момент, топ архитекти и дизайнери от Европа и особено Германия, се „връщат“ към познатия, неповторим и много модерен ефект на корозирал метал.
Ефекта на естествено окисление и процес на стареене под влиянието на атмосферни условия, се явява изключително нетрадиционното дизайнерски цветно решение за топ среди. То е връзка на миналото и бъдещето, на позабравеното и модерното, и би могло да послужи като вдъхновение за едно по-стилно и вълнуващо бъдеще..