MaxDecor

designer of interior solutions


maxterm  ltd


НОБИЛИС

НОБИЛИС - разлята повърхност- река, застинала в миг на прозрение, криеща тайните си изпод металните отблясъци светлина. Видимо съвършена, бляскава и пръскаща обаяние в прегръдките на светлината, тя (повърхността) разкрива гъвкавото си- като на източна танцьорка тяло, лъскаво като змийска кожа и подлудяващо като звуци от бойни тъпани, и вино с дъх на диви билки.
Но обгърне ли я тъмнината, тя се преобразява- пръскайки оскъдна светлина, наподобявайки пътеводната за моряците светлина- тайнствената Полярна звезда.Нобилис - благороден, истински метал. Уникален, великолепен и чаровен. Новост и иновация без конкуренция! Пресъздаване усещането за досег с благороден метал - злато, платина, бронз, мед. Неограничени ефекти и богата цветова гама. Нов лукс за вашето обкръжение и среда!

Уникален, Магнетичен, Очарователен ... първите прилагателни, подходящи за декоративен ефект с невероятна красота, който е реален и абсолютна новост в топ класацията на декорации за стена. Един изискан специалитет, разработени директно от лабораторията на Спивер, която позволява да пресъздадете - върху всякаква повърхност, същото нежно усещане и визуализация на някои от най-известните благородни метали като платина, злато или сребро. Създаването на шпатула ефект от чиста платина или "дамаскато" ефект от чисто злато, или раирания ефект от чисто сребро- сега това е възможно! Неограничен брой ефекти и богата цветова гама.

Нобилис- нов лукс за вашата среда!