MaxDecor

designer of interior solutions


maxterm  ltd


НАХИР

НАХИР - е като тежък копринен плат със златни или сребърни нишки, скъпоценно вплетени като елегантна брошка в коса на младо момиче, разляна върху раменете на младостта, очакването и красотата. Светлината играе върху паната от изтъкан плат, смее се от ъгълчетата на извивките му, търси брод към вечното и непреходно битие..
Нахир- декоративна боя със стилен материален ефект, която създава усещане за топлина, дълбочина, игра на контрасти и шарки.
Гъвкаво декоративно покритие за стена, което позволява получаването на декоративни покрития в дълбочина и с красота, при изключителна лекота на изпълнение, както и приятна мекота.
НАХИР БРОКАТО


НАХИР РИГАТО

Това е иновативно решение с изключителна красота и лекота на изпълнение, което е подходящо за използване в стил етно, и в модерен стил (тъмни нюанси и ивици, боядисани в светло).Нахир е декоративно покритие за стена, което позволява получаването на декоративни "сектори" в дълбочина и с красота, при изключителна лекота на изпълнение, както и приятна мекота наподобяваща „яйчена черупка“.

НАХИР КРАКЪЛ – разпукващата се черупка на яйце… Грапавите варовикови късчета са застинали в очакването на момента, в очакване на първите пробягващи по структурата, търсещи светлина цепнатинки. Първите разломи, даващи път на раждащия се живот. Елегантно разплисканата мрежа от паяжина, която чертае гибелта на затворената черупкова структура, но пък претворява случващото се в едно ново начало…

​Нахир - напукан, силно изразен материален ефект. Стилен, с ясно изразена цветна дълбочина и разгръщане потенциала на декоративния продукт.
НАХИР КРАКЪЛ.