MaxDecor

designer of interior solutions


maxterm  ltd

Декорация за вътрешни стенни повърхности с декоративен ефект, тип КАРАВАДЖО за кадифен ефект. Декоративно покритие за стена, нетоксично, без пожълтяване, пропускливо за водни пари, с аромат по време на приложението, устойчиво на гъбички и бактерии. КАРАВАДЖО обединява нежната и фина елегантност на венецианската мазилка, текстилната мекота и пречупването на светлината, характерна за древните стенни тъкани. КАРАВАДЖО позволява да се получи ефект, който не може да се постигне с традиционни системи и покрития, творчество или декоратор, като има възможност за получаване на различни ефекти във всяко приложение и оригинална адаптивност във всеки интериор.


КАРАВАДЖО
КАКВО Е КАРАВАДЖО?

КАРАВАДЖО - ТЪМНОСИНЬО НЕБЕ, ОБВИТО В ПРЕГРЪДКАТА НА ПУХКАВИ ОБЛАЧЕТА, ИЗТЪКАНИ ОТ ФИН ЗЕФИР И ФЛИРТУВАЩИ СЪС СВЕТЛИНАТА. ЕЛЕГАНТНА РЕЛЕФНОСТ И ЕКСПОЗИЦИЯ НА СВЕТЛОСЕНКИ- ИЗТЪНЧЕНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ НА ЕФЕКТНО ДЕКОРАТИВНО ПОКРИТИЕ, КАКВОТО Е КАРАВАДЖО. 
СТИЛНИТЕ БАГРИ НА ДЕКОРАЦИЯТА СЕ ФОРМИРАТ ОТ ЯСНО ИЗРАЗЕНИТЕ, СИЛНИ КОНТРАСТИ НА СВЕТЛИНАТА И СЯНКАТА, ЕКСПРЕСИВНАТА ПРОСТОТА, ЕНЕРГИЧНИЯ ОБЕМ МОДЕЛИРАНЕ, НАСИЩАНЕ И ЦВЯТ. ТОВА Е ЕМОЦИОНАЛНО ПРЕЖИВЯВАНЕ, ОБВИТО В МЕКОТА И НЕЖНОСТ- МЕТОД, КОЙТО СЪЗДАВА КОМФОРТ И НАСЛАДА ЗА СЕТИВАТА.