Прекрасен декоративен финиш за интериорни пространства с ефект „светеща перла“. Той ви позволява да получите чрез максимална простота на приложение, един изключително красив „огнено-пламтящ“ резултат. АРДОРЕ е особено удачен за използване в модерна среда и/или неокласическа обстановка, където се изисква елегантност- за обществени сгради и частни жилища. АРДОРЕ е възможно да бъде измиван след около 3 седмици от приложението, незапалим е и осигурява добра пропускливост на вода.

АРДОРЕ: Експлозия от червена лава, втъкала тъмни сенки в топлата си структура. Горящо, огнено тяло примесено с черни въгленови нишки. Червено- като царска мантия, омайващо, пропито с нежност и финна изисканост. Червен бронз, който - когато е целуван от Слънцето, блести от любов и светлина, а в часовете на нощта крие в себе си тайни- необятни и мамещи като Космоса. 

MaxDecor

designer of interior solutions


maxterm  ltd


АРДОРЕ
КАКВО Е АРДОРЕ?

Оригинален ефект, който се отличава с илюзорна дълбочина, създадена от комбинация между перлен и матов ефект. Изключителни фрагменти от прекрасни перли, които оставят нежна следа по повърхността, с топъл триизмерен ефект и пламък на елегантност – това е АРДОРЕ!