Баня в сиво
Въпреки че сивият цвят се смята за консервативен, неговата семпла елегантност го прави предпочитан за съвременния интериорен дизайн. Сивият цвят е особено популярен в интериора на банята, където създава спокойна атмосфера и се превръща в перфектна основа за декор в минималистичен стил.

Сиви всекидневни
Сивите всекидневни са много популярни в съвременния интериор. Сивият цвят може да играе ролята на фон, на който да изпъкнат по-ярките акценти, или той самият да се превърне в акцент.
Използвайте сивия цвят в комбинация с черен, за да подчертаете важните детайли.
При изцяло сивите интериори цветът подчертава красотата на различните текстури и материи
.


Сива трапезария
Що се отнася до трапезарията, тук винаги е добре интериорът да е семпъл и добре балансиран. Прекалената персонализация на интериора и използването на ярки цветове не са желателни в това помещение. Комбинирайте сиво, бяло и черно с няколко ярки акцента, които да заредят пространството с енергията си.
Стая с подобна форма се нуждае от семпъл дизайн, който да подчертае нейната архитектура.
Антре в сиво
Антрето трябва да отразява стила на жилището. Боядисайте стените сиви, за да създадете спокоен и неутрален интериор, освен ако не искате това пространство да се превърне във фокусна точка на целия ви дом. Помислете за добавяне на цветни акценти в червено или бяло, за да придадете по-динамичен вид на помещението.
Използвайте различни нюанси на сивото, за да избегнете монотонността.
Сиво в спалнята
Използването на сивия цвят в интериора на спалнята е съвсем логично, имайки предвид неговото спокойно излъчване. В спалнята трябва да се отпуснем, а сивият цвят е идеален за тази цел. Направете сивата спалня по-интересна с помощта на различни текстури и материали.
Ако изберете тъмен цвят за стените, използвайте повече бяло при мебелите и другите елементи.


.

MaxDecor

designer of interior solutions


maxterm  ltd

Домашен офис в сиво
Домашният офис трябва да е комфортен и уютен, но също така да излъчва професионализъм. Ето защо винаги е добре да използвате неутрален основен цвят в комбинация с няколко цветни акцента.
Как да използваме сивия цвят в интериора
Сивият цвят е солиден и неутрален, но ако не се използва правилно, може да направи дома ви неприветлив. Това е цветът на компромиса – нито бял, нито черен. В интериора на дома сивият цвят може да се използва във всяко помещение. Той създава спокойна атмосфера и много често присъства в жилища със съвременен дизайн. Но как сивият цвят си взаимодейства с останалите цветове и как да избегнем грешките, свързани с употребата му? Ето няколко полезни съвета.