Дървесината за нас е безкрайно привликателен материал. За щастие днешните технологии ни позволяват да се докоснем до нея без да е необходимо да я отнемаме от природата. Новата 3D технология отразява светлината, сякаш е лакиран дървен под. Здравината е гарантирана от 10мм дебелина и АС4 износоустойчивост.

Ламиниран паркет

Ламиниран паркет Пловдив, Benjamin Moore (Бенджамин Мур), V-tac лайсни

Superior Line

Всеки жадува да се прибере у дома, след тежък и изтощтилен ден на работа. Това е линията, която ще Ви даде всичко, което предлагат и другите ни линии - 8мм дебелина на панелите и достатъчната за домашни условия АС3 износоустойчивост... на най-добра цена разбира се.

Platinium Line

Линията е предназначена за хора, ценящи високата издръжливост, изчистен дизайн и не на последно място цената. С дебелина 8мм и високия АС4 клас износоустойчивост, тази линия ще Ви радва с всеки изгрев и залез. С невероятния си цветови дизайн и здравина, линията ще задоволи дори и най-притенциозните ни клиенти.

Strong Line

Истинската здравина скрита в пода. Това е силата на класата и благородството, която Ви предоставя новата 3D колекция на SWISS KRONO.

С дебелина от 10 и 12мм и най-висок АС5 клас износоустойчивост, може да се монтира в просторни помещения до 120м2 без фуга. Без съмнение най-доброто, което може да се предложи.

Family Line

MaxDecor

designer of interior solutions


maxterm  ltd