MaxDecor

designer of interior solutions


maxterm  ltd

На всички е известно, че зеленият цвят излъчва спокойствие и лекота, употребен в интериорния дизайн. Доказателство за думите са и снимките от галерията, които ще ви очароват с идеи за интериор в зелено.

Този тон стои добре, както в хола и трапезарията, така и в кухнята, спалнята и банята. Ако го комбинирате с подходящите форми и цветове в пространството, със сигурност ще постигнете една интересна визия.

Съчетанието на зелено с други нюанси е сравнително лесна задача. Добре се комбинира с бяло, кремаво, тюркоаз, жълто, кафяво, оранжево и черно. За всичко това подсказват снимките от различните типове помещения.

Фигуралните елементи в зелено са в отлично съчетание с изчистени бели и жълти стени. Важно е многобройните форми и фигури да са нанесени на еднотонови повърхности, за да не се претрупва обстановката.

Ако стените са с фигурални тапети, тогава е препоръчителна употребата на светли и едноцветни мебели и шкафове.

Предимството на зеленият цвят е че може да се прилага във всички видове стилове. Ще забележите, че стои отлично в нежния си вариант в един модерен дом. Също така ефектно изглежда в провансалския стил, а несъмено добре се комбинира и в наситения си нюанс с други силни тонове сред ориенталски дизайн.

Докоснете се до чара на тези красиви идеи за интериор в зелено!